Splošno 

IME MESECA – avgust 2017

Glasujemo za našega predsednika za “IME MESECA” na Valu 202!!!

“Lojze Klančišar, vodja enote reševalnih psov Kinološkega društva Zagorje, pri katerem so to poletje organizirali že 24. mednarodni tabor reševalnih psov. 230 udeležencev iz 13 držav se je na nekaj deset prizoriščih od opuščenih rudniških rovov do propadajočih industrijskih objektih po Zasavju usposabljalo za iskanje pogrešanih in reševanje zasutih pod ruševinami. (Pošljite SMS s ključno besedo VAL2 na številko 1919.)”

“Spoštovani !
Sekcija za reševalne pse v Kinološkem društvu Zagorje je v času od 23.8. do 27.8.2017 organizirala 24. Mednarodni tabor usposabljanja vodnikov reševalnih psov. Tabora se je udeležilo preko 200 vodnikov iz 13. držav. Usposabljanje je potekalo vsak dan na območju 24. delovišč na območju celotnega Zasavja.
Prireditev je bila nepričakovano dobro medijsko pokrita s strani več TV hiš in radiev.
Vrhunec medijske aktivnosti je bil ponedeljek ,28.8.2017, ko me je radio Val 202 uvrstil med kandidate za izbor »IME TEDNA«. Z vašimi glasovi sem dobil med tremi kandidati največ glasov in tako postal »IME TEDNA«. Še enkrat se zahvaljujem za glasove vsem, ki ste glasovali zame.
Mnogi so me obvestili, da tega ni konec in naj se potegujem za »IME MESECA AVGUSTA«.
Ker ste mi prvič namenili glas, se sedaj obračam na vas, da grem z vami tudi v drugi krog za »IME MESECA«. Mogoče pa mi uspe (seveda z vašim glasom) tudi v drugo.
Če me podpirate, dajte svoj glas za me (Lojze Klančišar) v petek 1.9. ali sobota 2.9.2017 do 12.30 ure.
Že naprej se zahvaljujem za vaš glas !
Alojz Klančišar, kinolog in vojni veteran 1991”

Najlepše se zahvaljujemo za vsak oddan glas, to je glas tudi za vse nas, vodnike reševalnih psov iz vse Slovenije! In pa ne pozabite deliti naše objave. Hvala 

Podobni prispevki